Privacybeleid

aim’n respecteert je privacy!

Dit beleid beschrijft hoe we je gegevens gebruiken en geeft je informatie over de persoonsgegevens die we verzamelen, hoe we deze beveiligen, hoe we ervoor zorgen dat je privacy wordt gehandhaafd en je rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die we van je hebben.

Dit beleid is op jou van toepassing als je een van onze producten of diensten koopt of gebruikt, als je onze winkels bezoekt of online winkelt of je mobiele apparaat gebruikt, en geeft je informatie over:

  • DE SOORTEN PERSOONSGEGEVENS DIE WE VERZAMELEN
  • HOE WE PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN
  • MET WIE WE PERSOONSGEGEVENS DELEN
  • OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS
  • ONS GEBRUIK VAN COOKIES
  • HOE WE PERSOONSGEGEVENS BESCHERMEN
  • HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN
  • JOUW RECHTEN
  • DE RECHTSGRONDSLAG VOOR HET GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
  • HOE CONTACT MET ONS OP TE NEMEN
  • LINKS NAAR ANDERE WEBSITES
  • BELEIDUPDATES

WIE WIJ ZIJN

We begrijpen dat privacy en de veiligheid van je persoonsgegevens uiterst belangrijk is en we doen er alles aan om het vertrouwen van de bezoekers van onze websites en onze klanten te behouden door je persoonsgegevens veilig te houden en je privacyrechten te respecteren.

We zullen je gegevens altijd eerlijk en legaal behandelen en doen ons uiterste best om transparant te zijn over de gegevens die we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

We verhuren of ruilen je gegevens niet aan/met andere organisaties en bedrijven.

DE SOORTEN PERSOONSGEGEVENS DIE WE VERZAMELEN

We kunnen de volgende informatie over je verzamelen:

● je naam

● je leeftijd of geboortedatum

● je geslacht

● je contactgegevens (post-, factuur- en bezorgadres, telefoonnummers en e-mailadressen)

● details over je aankopen en bestellingen

● informatie over diensten die we je aanbieden

● je online activiteiten op onze website

● de inloggegevens van je account, inclusief gebruikersnaam/-namen en wachtwoord

● wanneer je producten en diensten koopt of bestelt, je bankrekening- of betaalkaartgegevens

● je communicatie- en marketingvoorkeuren

● je interesses, voorkeuren, feedback en enquête-antwoorden

● je locatie

● je IP-adres

● je correspondentie en communicatie met ons

● openbaar beschikbare persoonsgegevens, inclusief gegevens die je hebt gedeeld via openbare platforms en sociale media

Onze websites zijn niet bedoeld voor kinderen en we verzamelen niet bewust gegevens met betrekking tot kinderen.

De hierboven vermelde soorten gegevens zijn niet volledig en in sommige gevallen moeten we mogelijk aanvullende gegevens verzamelen voor de doeleinden die in dit beleid uiteen worden gezet of om je bepaalde producten en diensten aan te kunnen bieden. Sommige van bovenstaande persoonsgegevens kunnen we rechtstreeks van jou verzamelen, bijvoorbeeld wanneer je een account op onze websites aanmaakt of een e-mail stuurt naar ons klantenserviceteam. Andere persoonsgegevens worden indirect verzameld, bijvoorbeeld je surf- of winkelactiviteit. We kunnen ook persoonsgegevens verzamelen van derden die jouw toestemming hebben om je gegevens aan ons door te geven, of van openbaar beschikbare bronnen.

HOE WE PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN

De informatie die we verzamelen kan gebruikt worden om:

● je producten en diensten aan te bieden

● je bestellingen te verwerken

● je betaling in ontvangst te nemen of je te voorzien van een terugbetaling

● alle accounts die je bij ons hebt te beheren

● eventuele belonings- of loyaliteitsprogramma's waaraan je deelneemt te beheren

● je identiteit te verifiëren en om te zorgen dat onze klanten echt zijn

● misdrijven of fraude op te sporen en/of te voorkomen, en voor aanverwante doeleinden

● onze statistische analyse uit te voeren

● marktonderzoek uit te voeren

● ons te helpen jou als klant beter te begrijpen

● je winkelervaring te personaliseren

● onze websites aan jou aan te passen

● onze diensten, winkels, apps en websites te verbeteren

● contact met je op te nemen over producten en diensten

● online advertenties aan te bieden

● te helpen je vragen te beantwoorden en enige problemen die je ervaart op te lossen

● klantenservice-interacties met jou te beheren

We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor marketingdoeleinden met jouw toestemming. We kunnen dit doen per post, e-mail, sms, online of via sociale media, pushmeldingen via apps of andere elektronische middelen, en we zullen ernaar streven je alleen op de hoogte te houden van de producten en diensten waarin je geïnteresseerd bent of die voor jou relevant zijn.

Je kunt je marketingvoorkeuren wijzigen en je hebt het recht om je te allen tijde af te melden voor het ontvangen van promotionele berichten door:

● de marketingvoorkeuren in je account(s) te wijzigen

● op de afmeldlink te klikken in onze e-mails

● contact met ons op te nemen (zie CONTACT)

We sturen je geen marketingberichten als je ons laat weten dat je deze niet wenst te ontvangen, maar we zullen je nog steeds af en toe dienstgerelateerde berichten moeten sturen.

Als onderdeel van het registratieproces voor onze nieuwsbrief verzamelen we persoonsgegevens. We gebruiken deze gegevens om: je op de hoogte te brengen van onze aanbiedingen, producten en diensten, contact met je op te nemen als we aanvullende informatie nodig hebben of moeten verstrekken, te controleren dat onze gegevens juist en up-to-date zijn, én om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met onze diensten. Om dit te kunnen doen, gebruiken we een externe provider, Dotmailer, om onze nieuwsbrief te versturen. Met behulp van industriestandaard technologieën verzamelen we statistieken over het openen van en klikken in e-mails, zodat we onze nieuwsbrief kunnen monitoren en verbeteren. Bekijk voor meer informatie hierover het privacybeleid van Dotmailer. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrief door op de afmeldlink onderaan onze e-mails te klikken, of door contact met ons op te nemen (zie CONTACT ).

Als je lid bent van een van onze belonings- of loyaliteitsprogramma's, kunnen we zowel online als in winkels rechtstreeks gegevens van jou verzamelen, evenals je surf- en aankoopactiviteit en je reacties op marketingcommunicatie analyseren. De resultaten van deze analyse, samen met andere demografische gegevens, stellen ons in staat om de informatie en aanbiedingen die we je sturen te personaliseren, voor jou relevant te maken en jou als klant beter te begrijpen. Om dit te kunnen doen, gebruiken we software en andere technologie (geautomatiseerde verwerking).

Als je onze websites bezoekt, kun je tijdens het surfen op andere websites gepersonaliseerde advertenties ontvangen. Dergelijke advertenties hebben betrekking op de producten die je hebt bekeken tijdens het surfen op onze websites op je computer of andere apparaten. Deze advertenties worden door ons aangeboden via gespecialiseerde providers die "cookies" gebruiken die op je computer of andere apparaten worden geplaatst.

Wanneer je onze websites bezoekt, maken we gebruik van serviceproviders zoals Google Analytics om internet-inloggegevens en details over gedragspatronen te verzamelen. We doen dit om een beter begrip te krijgen van hoe gebruikers onze websites gebruiken. Deze informatie wordt alleen op dusdanige manier verwerkt dat niemand geïdentificeerd wordt.

MET WIE WE PERSOONSGEGEVENS DELEN

We werken samen met partners, leveranciers, serviceproviders en agentschappen en moeten mogelijk je persoonsgegevens met hen delen om bepaalde diensten te kunnen leveren. We zullen dit echter alleen doen wanneer ze aan onze normen voor het verwerken van gegevens voldoen en hebben bevestigd dat ze over de juiste gegevensbeschermings- en beveiligingsmaatregelen beschikken. We zullen alleen informatie met hen delen die nodig is om diensten aan ons of rechtstreeks aan jou te verlenen, en onze contracten met hen voorkomen dat ze je persoonsgegevens voor andere doeleinden gebruiken.

Hiertoe behoren:

● Leverancierspartners - vertrouwde partners die namens ons producten en diensten leveren

● Leveringspartners - zodat je de door jou bestelde producten kunt ontvangen

● Betalingsproviders - die betalingen aannemen en verwerken

● Marketingbedrijven - die helpen onze elektronische communicatie met jou te beheren

● IT-bedrijven - die onze website en informatiesystemen ondersteunen

We zullen je persoonsgegevens niet op een andere manier aan iemand anders bekendmaken.

We verkopen of verhuren onze klantgegevens niet aan andere organisaties voor marketingdoeleinden.

OVERDRACHT VAN PERSOONSGEGEVENS

Als je een bestelling bij ons plaatst en je je buiten Zweden bevindt, zullen wij je persoonsgegevens naar Zweden overdragen. Hoewel je persoonsgegevens worden bewaard in Zweedse datacentra, is het soms nodig dat wij je persoonsgegevens delen buiten de Europese Economische Ruimte (of de EER), zodat we je producten en diensten kunnen leveren of je persoonsgegevens kunnen overdragen aan onze groepsbedrijven, leveranciers of dienstverleners die buiten de EER zijn gevestigd, voor de doeleinden die in dit beleid worden beschreven. Dit zal meestal het geval zijn wanneer jij, je afleveradres of onze dienstverleners zich buiten de EER bevinden.

Als dit gebeurt, blijven je persoonsgegevens onderworpen aan een of meer passende waarborgen die in de wet zijn vastgelegd. We zullen ervoor zorgen dat de overdracht in overeenstemming is met de wetgeving inzake gegevensbescherming en dat alle persoonsgegevens veilig zijn. Onze standaardpraktijk is om ‘standaardbepalingen inzake gegevensbescherming’ te gebruiken voor dergelijke overdrachten of ervoor te zorgen dat onze leveranciers een onafhankelijk privacyschema ondertekenen (zoals het Amerikaanse 'Privacy Shield'-systeem). Deze methoden zijn goedgekeurd door regelgevende instanties om ervoor te zorgen dat er voldoende waarborgen zijn.

ONS GEBRUIK VAN COOKIES

Onze website gebruiken cookies voor het verzamelen van gegevens.

Dit omvat informatie over het surf- en aankoopgedrag van mensen die onze websites bezoeken, waaronder informatie over bekeken pagina's, gekochte producten en de klantreis op onze websites.

HOE WE PERSOONSGEGEVENS BESCHERMEN

We doen er alles aan om je persoonsgegevens veilig te houden en passende beveiligingsmaatregelen te nemen om je gegevens te beschermen, waaronder:

● versleuteling van gegevens

● beveiligingsmaatregelen om onze informatiesystemen te beschermen tegen aanvallen van buitenaf

● toegangscontrole tot onze informatiesystemen

● logische scheiding van onze systemen en informatie

● penetratietesten van systemen

● intern informatiebeveiligingsbeleid

● persoonsgegevens- en informatiebeveiligingstraining voor onze medewerkers

● veiligheidsbeoordelingen van al onze serviceproviders die mogelijk je persoonsgegevens hanteren

● nooit om je wachtwoorden te vragen;

● je te adviseren nooit je rekeningnummer of wachtwoord in te voeren in een e-mail of na het volgen van een link vanuit een e-mail.

We zullen je nooit om je wachtwoorden vragen of om je creditcard- of betalingsgegevens per e-mail te bevestigen.

We raden je aan:

● je accountwachtwoorden privé te houden

● je wachtwoord vaak te veranderen

● niet hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts of websites te gebruiken

● je rekeningnummer of wachtwoord niet in een e-mail in of na het volgen van een link vanuit een e-mail op te geven

● beveiligingsmaatregelen om onze informatiesystemen te beschermen tegen aanvallen van buitenaf

● toegangscontrole tot onze informatiesystemen

● logische scheiding van onze systemen en informatie

HOE LANG WE PERSOONSGEGEVENS BEWAREN

Tenzij we dit wettelijk verplicht zijn, zullen we je gegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doeleinden die in dit beleid worden uiteengezet.

Er zijn verschillende bewaartermijnen van toepassing voor verschillende soorten gegevens, maar de langste termijn waarbinnen we normaal gesproken persoonsgegevens bewaren is 6 jaar.

JOUW RECHTEN

Je hebt veel rechten met betrekking tot je persoonsgegevens:

Je hebt het recht om geïnformeerd te worden over bepaalde details van de verwerking van je gegevens (zoals dit bericht!).

Je hebt het recht een kopie te ontvangen van de persoonsgegevens die we verwerken. Je kunt dit opvragen door contact met ons op te nemen.

Je hebt het recht de persoonsgegevens die we over je verwerken te corrigeren als je opmerkt dat deze onjuist zijn (je kunt ook direct via je account gegevens corrigeren).

Je hebt het recht om je toestemming in te trekken, dus als we je toestemming hebben gevraagd om persoonsgegevens voor een bepaald doel te verwerken, kun je deze toestemming intrekken.

Je hebt het recht om gegevens te laten verwijderen als:

  • de persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld;
  • jouw specifieke situatie je het recht geeft om bezwaar te maken tegen de verwerking op grond van een gerechtvaardigd belang (zie hieronder meer),
  • het verwerken van de persoonsgegevens onrechtmatig is geweest, of
  • er een voor ons wettelijke verplichting is op grond van de EU- of Zweedse wetgeving om te gegevens te verwijderen.

Je hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van je gegevens te beperken als:

  • de persoonsgegevens die we van je hebben onjuist zijn,
  • de verwerking onwettig is en je ons vraagt om het gebruik van de persoonsgegevens te beperken in plaats van deze te verwijderen,
  • we niet langer de persoonsgegevens nodig hebben voor de doeleinden van de verwerking, maar we ze wel nog nodig hebben voor het tot stand brengen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims, of
  • als je bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking en beweert dat de rechtsgrondslag van het gerechtvaardigd belang ongeldig is. en wacht op verificatie van deze claim.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je gegevens, als:

  • je kunt aantonen dat je belangen, rechten en vrijheden met betrekking tot de persoonsgegevens zwaarder wegen dan ons belang om je persoonsgegevens te verwerken; of
  • we je persoonsgegevens verwerken voor directmarketingdoeleinden.

Houd er rekening mee dat dezelfde persoonsgegevens over jou voor meer dan één doel kunnen worden gebruikt, dus als je bezwaar maakt tegen het gebruik van bepaalde gegevens voor een bepaald doel, kunnen dezelfde gegevens nog steeds worden gebruikt voor een ander doel, wat we hierboven aan je hebben uitgelegd.

Je hebt het recht op gegevensoverdracht:

  • voor persoonsgegevens die je aan ons hebt verstrekt, en
  • als de rechtsgrondslag voor het verwerken van de persoonsgegevens de nakoming van een contract of toestemming is.

We sturen je een kopie van je gegevens in een veelgebruikt en machinaal leesbaar formaat.

Als je je rechten wilt uitoefenen, stuur dan een e-mail naar hello@aimn.com

DE RECHTSGRONDSLAG VOOR HET GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

We zijn verplicht om de rechtsgrondslag voor onze "verwerking" van persoonsgegevens vast te stellen.

We verzamelen en gebruiken je persoonsgegevens omdat dit noodzakelijk is:

● voor onze legitieme belangen (zoals hieronder uiteengezet)

● om te voldoen aan onze contractuele verplichtingen om producten en diensten te leveren

● om onze contractuele rechten en rechtsmiddelen uit te oefenen

● om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen

Over het algemeen vertrouwen we alleen op toestemming als rechtsgrondslag voor het gebruik van je persoonsgegevens met betrekking tot het verzenden van directmarketingcommunicatie aan jou via e-mail. Je hebt het recht om je toestemming op elk gewenst moment in te trekken en, waar toestemming de enige rechtsgrondslag is voor het verwerken van je persoonsgegevens, we zullen stoppen met het verwerken van gegevens nadat de toestemming is ingetrokken. Normaal gesproken is de rechtsgrondslag voor het gebruik van je persoonsgegevens dat deze noodzakelijk zijn voor onze legitieme belangen.

Dit omvat:

● het verkopen en leveren van producten en diensten aan onze klanten

● het verwerken van bestellingen en het afhandelen van vragen van onze klanten

● het beheren van retouren en terugbetalingen

● het beschermen van onze klanten, medewerkers en andere individuen

● marketing, adverteren en het promoten van onze producten en diensten

● het versturen van promotionele communicatie die relevant is en is aangepast voor individuele klanten

● het beheren van belonings- of loyaliteitsprogramma's

● het begrijpen van het gedrag, de activiteiten en behoeften van onze klanten

● het verbeteren van bestaande producten en diensten

● het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten

● voldoen aan onze wettelijke en regelgevende verplichtingen

● het opsporen en voorkomen van criminaliteit, fraude of asociaal gedrag

● het afhandelen van klantcontracten, vragen, klachten of geschillen

● het beheren van verzekeringsclaims van klanten

● de juiste juridische stappen zetten tegen derden

● het afhandelen van juridische claims of regelgevende handhavingsmaatregelen die tegen ons genomen zijn

● het voldoen aan onze plichten jegens onze klanten, collega's, aandeelhouders en andere belanghebbenden

CONTACT OPNEMEN

We horen altijd graag van onze klanten (vooral wanneer we je vindt dat we je hebben teleurgesteld of we het beter zouden kunnen doen).

Als je:

  • Vragen of opmerkingen hebt over deze kennisgeving
  • Een van je rechten zoals hierboven uiteengezet wilt uitoefenen of een klacht hebt,

aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt contact opnemen met ons privacyteam door een berichtje te sturen naar hello@aimn.com of op een andere contact op te nemen met de klantenservice via de aim'n website. Of als je wilt kun je ons schrijven op:

Aim Apparel AB
Box 7116
SE-302 41 Halmstad, Zweden

Als je niet tevreden bent met de manier waarop we je persoonsgegevens verwerken, kun je altijd een klacht indienen bij de Zweedse gegevensbeschermingsautoriteiten, door een bericht te sturen naar datainspektionen@datainspektionen.se

● LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

We kunnen samenwerken met vertrouwde serviceproviders om aanvullende producten en diensten voor jou beschikbaar te stellen en kunnen je soms links naar andere websites tonen die buiten onze controle liggen. In deze gevallen zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele problemen met hun gebruik van jouw persoonsgegevens, de website-inhoud of de producten en diensten die deze websites je aanbieden of leveren. Deze websites zijn geen eigendom van en worden niet beheerd door ons en ze zijn verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens in overeenstemming met hun eigen privacybeleid. We raden je aan het privacybeleid en de algemene voorwaarden op elke website te raadplegen om te zien hoe je persoonsgegevens worden gebruikt.

BELEIDUPDATES

Dit beleid is voor het laatst bijgewerkt in februari 2020.

COOKIEBELEID

WAT ZIJN COOKIES?

Onze websites gebruiken, net als de meeste andere, cookies om informatie te verzamelen.

Cookies zijn gegevensbestanden met kleine hoeveelheden informatie die via je webbrowser op je computer of andere apparaten worden geplaatst wanneer je onze websites bezoekt. Dit wordt vervolgens door je browser teruggestuurd naar onze websites en wordt gebruikt om je computer of apparaat te "onthouden". Cookies worden gebruikt op alle versies van onze websites en in onze websiteapplicaties. Cookies zijn ontworpen om je computer of apparaat in staat te stellen iets te onthouden dat je op die website hebt gedaan (zoals onthouden dat je bent ingelogd of op welke knoppen je hebt geklikt) en zijn essentieel voor de effectieve werking van onze websites en om je te helpen bij het online winkelen. Ze worden ook gebruikt om de aangeboden en geadverteerde producten en diensten aan jou aan te passen, zowel op onze websites als elders. Om volledig gebruik te maken van onze websites en online te kunnen winkelen, moeten cookies zijn ingeschakeld in je webbrowser. Als je cookies niet accepteert of uitschakelt, werken bepaalde functies op onze websites niet. Je kunt nog steeds op onze websites surfen, maar niet online winkelen. De cookies die op je computer of andere apparaten worden opgeslagen wanneer je onze websites bezoekt, zijn ofwel door ons ontworpen, ofwel namens ons, en zijn nodig om je in staat te stellen aankopen te doen op onze websites, of door derden die met ons deelnemen aan marketingprogramma's of die namens ons webbanner-advertenties of andere diensten aan jou aanbieden.

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD?

Sommige cookies verzamelen informatie over surf- en aankoopgedrag wanneer je onze websites bezoekt. Dit omvat informatie over bekeken pagina's, gekochte producten en je reis over een website. Om je te helpen cookies beter te begrijpen, hebben we hieronder enkele van de belangrijkste soorten beschreven:

Authenticatiecookies

Deze cookies worden gebruikt om te identificeren of jij als gebruiker bent ingelogd of niet. Ze zijn belangrijk voor onze websites om te weten welke informatie ze je moeten laten zien of om je eraan te herinneren in te loggen.

Sessiecookies

Deze cookies zijn alleen actief gedurende je surfsessie op de website en worden normaal gesproken automatisch verwijderd wanneer je je webbrowser sluit.

Permanente cookies

Deze cookies blijven op je computer staan als je klaar bent met surfen, dus als je een website bezoekt en er een tijd later weer naartoe surft, zal de website je "herkennen".

First-party cookies

Deze cookies worden door het domein (of subdomein) ingesteld voor onze websites in jouw webbrowser.

Cookies van derden

Deze cookies worden ingesteld door een ander domein dan de website die je bezoekt en worden gebruikt om verschillende redenen. We gebruiken geen cookies om informatie over je naam, adres of andere contactgegevens of creditcards te verzamelen of vast te leggen.

We hebben geen controle over welke informatie wordt verzameld en opgeslagen door cookies van derden, of hoe ze worden ingesteld, en we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in verband met deze cookies. Je dient de relevante website te raadplegen voor meer

informatie over wat ze met cookies doen en hoe je ze kunt beheren. Dit kunnen sociale netwerksites zijn, zoals Facebook en Twitter. Als je op deze manier inhoud deelt, kan het sociale netwerk cookies naar je browser sturen.

HOE LANG WORDEN DEZE GEGEVENS BEWAARD?

Over het algemeen bewaren we cookies alleen voor de duur van je bezoek aan de websites.

HOE WORDEN COOKIES BEHEERD?

Je hebt verschillende opties om de cookies op je computer of apparaat te beheren.

Je kunt je browserinstellingen wijzigen om te voorkomen dat cookies worden geaccepteerd, of, afhankelijk van de browser die je gebruikt, kun je een waarschuwing ontvangen wanneer een website probeert om een cookie in je browser te plaatsen. Bij de meeste browsers kun je toestaan dat first-party cookies worden ingesteld, maar weigeren cookies van derden te accepteren.

WAAR WORDEN COOKIES VOOR GEBRUIKT?

De hoofddoelen waarvoor we cookies gebruiken zijn:

● om klanten te herkennen en hun surf- en winkelgedrag te begrijpen en te vergemakkelijken

● om bestellingen te voltooien en online transacties uit te voeren

● voor technische doeleinden met betrekking tot de werking van onze websites en navigatie

● om onze websites en jouw online winkelervaring te verbeteren

● om je te voorzien van gepersonaliseerde inhoud, webbanner-advertenties en gerichte updates

● om het succes van onze online campagnes, uitverkopen, promoties en wedstrijden te monitoren

● om onze contractuele verplichtingen aan derden na te komen en de relatie met onze partners te beheren

HOE KAN IK COOKIES UITSCHAKELEN OF VERWIJDEREN?

Als je cookies wilt uitschakelen, moet je de instellingen van je webbrowser wijzigen. Dit is afhankelijk van de browser die je gebruikt en het 'help'-menu van je browser zou je moeten vertellen hoe je cookies kunt uitschakelen of je cookie-instellingen kunt wijzigen. Je kunt cookies die in je browser zijn opgeslagen ook verwijderen met behulp van de functies in je browser. Hiermee worden cookies niet uitgeschakeld en wordt niet voorkomen dat je browser ze in de toekomst niet meer zal verzamelen. Als je cookies in één browser of van één apparaat verwijdert, worden ze niet automatisch ook op een andere browser gewist.

WAT GEBEURT ER ALS IK COOKIES UITSCHAKEL?

Dit hangt af van welke cookies je uitschakelt, maar over het algemeen werkt de website mogelijk niet correct als cookies niet worden geaccepteerd. Je kunt echter nog steeds rondkijken op onze websites, maar sommige functies zullen niet beschikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld geen producten kopen, een nieuw account aanmaken of in een bestaand account inloggen. Als je alleen cookies van derden uitschakelt, word je niet verhinderd aankopen te doen op onze websites. Als je ALLEcookies uitschakelt, kunt je geen aankoop voltooien op onze websites.

LAATST BIJGEWERKT: Februari 2020

COOKIELIJST

Deze lijst is bedoeld om je te helpen begrijpen hoe we cookies op onze websites gebruiken. We zullen deze lijst bijwerken naarmate we wijzigingen aanbrengen aan de winkelervaring op onze websites en naarmate we meer informatie verzamelen over dergelijke cookies of naarmate cookies veranderen. Hoewel we van plan zijn deze pagina regelmatig bij te werken, kunnen er af en toe cookies ontbreken in de lijst.

NAAM TYPE BESCHRIJVING

Cookies van derden

De volgende cookies worden allemaal gebruikt voor analytische en gerichte doeleinden:

Google Tag Manager

Google Analytics

Facebook Connect

Facebook Custom Audiences

LAATST BIJGEWERKT: Februari 2020

OVERMACHT

Overmacht doet zich voor wanneer externe omstandigheden de nakoming van een verplichting uit de overeenkomst substantieel verhinderen, bijvoorbeeld oorlog, staatsinterventie, stakingen, ziekte van personeel, scheepvaartstoringen, beperkingen op energievoorziening, verboden, beperkingen, geweigerde vergunningen, import- en exportbeperkingen, natuurrampen, ongevallen etc. die redelijkerwijs niet te voorzien waren bij het aangaan van de overeenkomst en die redelijkerwijs niet hadden kunnen worden voorkomen of overwonnen. Dit geldt zowel voor aim'n als voor aim'ns onderaannemers.

In geval van overmacht worden de verplichtingen van aim'n opgeschort. Indien de periode van overmacht niet van tijdelijke aard is, hebben zowel jij als aim'n het recht de koopovereenkomst te annuleren zonder dat er enige verplichting tot schadevergoeding ontstaat. Dergelijke maatregelen worden uitgevoerd door contact op te nemen met de klantenservice van aim'n.

GESCHILLEN

Als er een geschil ontstaat over deze algemene voorwaarden, dient de consument contact op te nemen met de klantenservice van aim'n en als eerste stap te proberen om het meningsverschil op te lossen. Een geschil dat voortvloeit uit deze algemene voorwaarden zal worden voorgelegd aan de rechtbank van de woonplaats van de verweerder. De consument kan ook, in overeenstemming met de voorschriften in het Zweedse Wetboek van Gerechtelijke Procedure (1942:740), een proces aanhangig maken bij de rechtbank van de woonplaats van de consument.

COPYRIGHT

De inhoud van de webshop is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van aim'n. Alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van de webshop behoren toe aan aim'n. Het is toegestaan om het materiaal op de webshop voor je eigen persoonlijke doeleinden te downloaden, af te drukken, te kopiëren en erover te bloggen, maar niet voor zakelijke doeleinden. Dit in de veronderstelling dat het materiaal niet wordt gewijzigd en dat alle intellectuele eigendomsrechten voorbehouden blijven. Het is toegestaan om te linken naar de webshop. Alle rechten voorbehouden. Foto's in de webshop mogen niet worden gekopieerd.

Beheerder van persoonsgegevens

Aim Apparel AB

Box 7116

300 07 Halmstad

Zweden

E-mail: hello@aimn.com

Bedrijvenregister: Bolagsverket/Zweedse bedrijfsregistratie

Bedrijfsregistratienummer: 556958-2207

Btw-registratienummer: Btw-nummer: SE556958220701